We raden alle ouders en kinderen aan, om elke week onze website te bezoeken. Indien noodzakelijk: gebruik daarvoor onze Google translate knop. Lees het nieuws omtrent de Corona crisis. Oefen elke dag met uw kind via de website en de link “Thuis oefenen”. Laat uw kind bijvoorbeeld inloggen op Rekentuin. Heeft u vragen? Dan kunt u ons bellen  ( Locatie Wibautstraat 075-6312616 of locatie Noorderven 0640731034). Mailen kan ook via info@kernschool.nl. U kunt een afspraak maken met de leerkracht van uw kind, met de zorg coördinator (Masja van der Zee) of met de directeur (Hennie Dekker). Gesprekken op school vinden in verband met de Corona crises plaats achter plexiglas. Het liefst beperken we de toelating van ouders in verband met kans op besmetting.