Voor de ouders van de Cursusgroepen (locatie Wibautstraat)
De leerlingen van de cursusgroepen hebben een normale schoolweek. Dus vijf dagen naar school! Wel zijn onze groepen helemaal vol. Bij aanzienlijke groei bestaat de kans dat we over moeten gaan naar een vierdaagse schoolweek.

Voor de ouders van de Startgroepen (locatie Noorderven)
Hoewel we ontzettend ons best doen om leerkrachten te vinden, hebben we voor de startgroepen nog steeds een vierdaagse schoolweek. Er zijn namelijk niet genoeg bevoegde leerkrachten! Uw kind heeft dus nog steeds op de vrijdag geen les. Per 24 februari verandert dit: Na de voorjaarsvakantie is er op de maandag geen les, omdat we voor de vrijdag een nieuwe leerkracht gevonden hebben. Deze brief krijgt u ruim om tijd, zodat u de tijd krijgt om u hier op in te stellen. Op het moment dat we genoeg leerkrachten hebben gaan we over op een normale schoolweek.