Onze school is gesloten, vanwege het Corona virus. De kinderen kunnen wel thuis werken! Elke woensdag bezorgen wij een huiswerkpakket bij u thuis. U krijgt het in de brievenbus of het wordt aan u persoonlijk afgegeven. De bedoeling is dat de kinderen (samen met u) hiermee aan het werk gaan. Daarnaast kunnen de kinderen via het kopje thuis oefenen op onze website aan het werk met Mondeling Nederlands. Kies de Cursus waarin uw kind zit! Tevens kunnen kinderen met Rekentuin aan het werk (ook via onze website). Ze hebben een eigen inlognaam en wachtwoord. We zijn hard bezig om kinderen nog meer digitaal werk te geven.Bijvoorbeeld Taalbos en Horen Zien en Schrijven. Daarvoor worden momenteel de inlognamen en wachtwoorden gegenereerd. Let op!! Alle inlognamen, wachtwoorden en digitale mogelijkheden voor uw kind worden tijdens de wekelijkse overdracht op blad aan u gegeven. Op deze manier kunnen de kinderen ook,  via uw computer schoolwerk maken. We wensen iedereen veel succes!